Brainstormavond richting gemeenteraadsverkiezingen 2014

27-05-2013

Op weg naar verkiezingen 2014

Het duurt nog een klein jaar maar Gemeentebelangen De Wolden is zich druk aan het voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Er moet een goed verkiezingsprogramma komen waar de inwoners van De Wolden zich in moeten herkennen. Daarom organiseert Gemeentebelangen De Wolden een brainstorm avond. De kracht van een lokale partij is dat je niet gebonden bent aan standpunten die door de Tweede Kamer fractie of de vertegenwoordigers in de Provinciale Staten zijn ingenomen, maar dat je onafhankelijk in samenspraak met de inwoners van de gemeente de standpunten kunt bepalen.

Gemeentebelangen De Wolden neemt het wel heel erg letterlijk want er zijn 25 inwoners uit de gemeente gevraagd mee te denken over het verkiezingsprogramma. 25 inwoners, die actief zijn in verschillende groeperingen zoals sport, ondernemers, welzijn en dorpsbelangen worden gevraagd inbreng te leveren om zodoende te komen tot een goed gedragen document voor de komende 4 jaar. Na de zomervakantie zal het verkiezingsprogramma aan de leden van Gemeentebelangen De Wolden ter vaststelling aangeboden worden.

Mocht het zo zijn dat er bij u iets leeft waarvan u zegt dat het beslist de aandacht verdient dan kunt u altijd contact met ons opnemen, via info@gbdewolden.nl

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden