Algemene ledenvergadering met aansluitende thema-avond

16-03-2015

Nieuw bestuur voor Gemeentebelangen De Wolden

Tijdens de jaarlijkse, goed bezochte, ledenvergadering van Gemeentebelangen de Wolden op 16 maart in het Markehuus in Veeningen is afscheid genomen van twee ervaren bestuurders. We willen hen zeer hartelijk bedanken voor hun inzet !

Penningmeester Patrick de Boer droeg  een financieel gezonde vereniging over aan zijn opvolger Alma Vos -de Lange uit De Wijk. Petra Haanstra heeft na 7 jaar voorzitterschap en 2 maal de functie van formateur besloten dat ze meer tijd nodig heeft voor haar drukke werk plus studie. Ze wordt opgevolgd door Ank van der Ziel-Nauta uit de Wijk.

Bertus Smit en Ronny Luten (secretaris) blijven hun rollen vervullen met hun ervaring. En met een vijfde lid: Tineke Bovenkamp uit Linde is het bestuur weer compleet.

Het nieuwe bestuur: Ank van der Ziel-Nauta, Tineke Bovenkamp, Ronny Luten, Alma Vos-De Lange en Bertus Smit (vlnr).

De ledenvergadering werd vervolgd met een themabijeenkomst "Ondernemen in De Wolden" onder leiding van Tineke Bovenkamp in samenwerking met een aantal ondernemers binnen De Wolden:

Henri Frijlink (Bikkel Dienstverlening), Audrey en Inge van Manege Vogelzang Kerkenveld, Hoveniersbedrijf Martijn Buld (Ruinerwold), Speel & IJsboerderij De Drentse Koe (Lydia van de Linde) en Meta Kroon en Jacqueline Smit van de Berkenhof (Kerkenveld en Ansen). Een ieder van hen heeft een inkijkje gegeven in hun bedrijf, met veel stimulerende en inspirerende verhalen over het ondernemersschap!

 

 

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden